menneskene
Kiropraktor (MNKF)
Paal Anfindsen

Paal Anfindsen er fra Haugesund og har tatt en mastergrad I kiropraktikk fra Welsh Institute of Chiropractic ved University of South Wales i Storbritannia. Han graduerte med distinction(høyeste akademiske utmerkelse) og ble nominert for både Clinical excellence og Graduate of the year i sitt kull.

Paal har interesse for alle plager relatert til muskel og skjelettsystemet. Han bruker både manuelle og kiropraktiske teknikker samt aktive tiltak i sin behandling.

Han har jobbet med behandling og skadeforebyggende trening av rugbyspiller på championship nivå i Wales. Spesielt forebyggende og rehabiliterende trening av nakkeskader som han også skrev sin avhandling om på universitetet.

Paal Anfindsen har også tilleggsutdanning innen nålebehandling og kinesiotape.menneskene
Kiropraktor MNKF
Alex Feier

Alex Feier fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i Storbritannia (AECC) i 2013. Etter dette har han jobbet 4 år i klinisk praksis i Canada. For det meste har han jobbet i en familiepraksis, hvor han har jobbet med pasienter i alle aldre. Han har også jobbet i en travel tverrfaglig praksis, med arbeids- og bilulykker.

Med mottoet: ”Et liv i bevegelse” har Alex et genuint ønske om å hjelpe pasienter til å opprettholde smertefri bevegelse så lenge som mulig.

Alex elsker naturen, spesielt fjell, og du finner ham gjerne der på sykkel, snowboard, eller til fots. Det var hans vakre kone, som er født og oppvokst i Os, som dro ham med til Norge. Nå har de bosatt seg i Os sammen med sin 5 år gamle datter.menneskene
Kiropraktor og Barnekiropraktor (MNKF)
Harald Hægland

Mastergrad i Kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic, UK 2002. Jobbet ved Nesttun Kiropraktor Klinikk etter dette. Videreutdanning: Kiropraktor Harald Hægland har Mastergrad (post graduate) i muskel- og skjelettplager hos barn og gravide, tatt ved Anglo-European College of Chiropractic og University of Bournemouth, UK (2013). Ellers er Kiropraktor Harald Hægland styreleder i Helsegruppen NEMUS (www.nemus.no), eier av Austevoll Kiropraktor Klinikk (www.austevollkiro.no) og medeier NEMUS Arna (www.nemusarna.no) og NEMUS Nesttun (www.nemusnesttun.no)menneskene
Kiropraktor (MNKF)
Jørgen Stein

Kiropraktor Jørgen Stein Utdannet Kiropraktor fra Syddansk universitet i Odense, Danmark. Jørgen har spesiell interesse for idrettsskader, og er engasjert i Adeccoligaklubben Løv-Ham sitt medisinske apparat. Foruten alminnelige kiropraktorteknikker bruker også Jørgen nåler i behandling av muskulære triggerpunkter.KONTAKT OSS


Tlf: 474 19 789
E-post:

kontakt@austevollkiro.no

Adresse:

Austevoll Helsehus, 2. Etg
Birkelandsvegen 6
5392 Storebø

© 2013 All right reserved
Designet og utviklet av: Bonsaidesign